Nieuwe producten

Op deze pagina kunt u mijn nieuwe producten zien.

Zwangerschaps-massage

Dit is een ware verademing voor zwangere dames!

Uiteraard heeft deze massage een ontspannende werking, maar er is meer. Namelijk:

  • Het zorgt voor een betere bloedcirculatie.
  • Het zorgt voor soepelere spieren.
  • Het verzacht de rugpijn en de bekkenklachten.
  • Het zorgt voor een verbeterde nachtrust.
  • Het vermindert stress.

Wil jij dit ervaren?

Maak dan snel een afspraak!

    €45,00

 


It's never too late!

 

Alcina heeft vanaf nu een powertrio in het assortiment! Voor sterke vrouwen die alleen het beste voor hun huid willen.

De Zell Aktiv Tonic is een veelzijdig talent: snel in gebruik en verwijdert droge huidschilfers. Daarnaast stimuleert het aanwezige fruitzuur de huidcellen om sneller te regenereren en rimpels te minimaliseren.

 

De nieuwe anti rimpel crème met collageen matrixyl activeert het eigen herstelproces van de huid en maakt rimpels glad, verbetert de elasticiteit en trekkracht van de huid. Het co-enzym Q10 zorgt voor gezonde huidgroei en vitamine E voorkomt verdere rimpelvorming en verbetert het vochtgehalte.

Laat oogverzorging nooit achterwege! De eerste rimpels vormen zich vaak rondom de ogen. De nieuwe oogbalsem met Aquarich en Sheaboter verzorgt de gestreste huid met intensieve vochtigheid en verzorging.

Oh ja niet geheel onbelangrijk: onderzoek heeft aangetoond dat na 2 maanden consequent gebruik de huid ongeveer 5,5 jaar jonger wordt.

Vanaf heden verkrijgbaar bij
BEAUTY by NICOLE

Gezichtscrème €39,95
Oogcreme €23,95
Tonic €5,95
 

Nu trio samen voor €65,00


Creamy Stick Foundation

Fast and Fabulous

Zo zijn onze nieuwe sticks. Ze worden in een mum van tijd aangebracht en zijn tegelijkertijd echte multitalenten. Of ze nu worden gebruikt voor een volledige make-up of om even bij te werken, contouren aan te geven of voor strobing - de sticks zijn echte allrounders!

De creamy stick foundation is er in light en medium. De textuur is cremig en heeft een opbouwende dekkracht. De stick laat de huid stralen, zorgt voor een egale teint en verbergt oneffenheden en roodhuid.

De Pearly Glow Stick heeft een zachte textuur die lang blijft zitten. Licht en eenvoudig aan te brengen en is geschikt voor alle huidtypes.

De Make-up blender is latexvrij en geurloos. Door de druppelvorm is het moeiteloos aanbrengen en mengen op kleine en grotere oppervlakken. Door de celstructuur is het verbruik van de foundation minimaal.

 

Foundation Stick €21,95
Pearly Glow Stick €16,95
Make up Blender €7,95


Het verwijderen van:

Heeft u last van steelwratjes, ontsierde adertjes of enkele donkere haartjes in het gezicht?

Ik kan ze voor u verwijderen!